Verbouw – renoveren – uitbouw – dakopbouw – serre

Is het tijd voor een grondige renovatie van uw woning, wilt u extra woonruimte creëren door middel van een uitbouw, aanbouw, glazen serre of dakopbouw? Uw wensen kunnen wij realiseren, daarbij maakt het niet uit of het gaat om de verbouwing van een villa, een tussenwoning of een appartementencomplex. Kleinere ingrepen zoals het verbouwen van bijvoorbeeld zolderruimten en het plaatsen van dakkapellen doen wij ook.

DAKTERRAS – BALKON

Ook hebben wij veel ervaring in het plaatsen van balkons en het realiseren van dakterrassen (met of zonder een dakhuis), dus heeft u behoefte aan meer buitenruimte; geen probleem! Uw nieuwe buitenruimte zullen wij voorzien van een mooi nieuw hard houten hekwerk, of een gepoedercoat aluminium/stalen hekwerk.

OVERKAPPING – TUINHUIS
– CARPORT

Heeft u altijd al gedroomd van een mooi tuinhuis, overkapping of carport; u weet ons te vinden!

Heeft u interesse of twijfelt u of wij bepaalde werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Complete verbouwingen

Met het uitvoeren van grote verbouwingen en renovaties hebben wij veel ervaring. Wij hebben voor verschillende opdrachtgevers, voornamelijk in Amsterdam, vele panden totaal gerenoveerd zodat deze als appartementsrechten direct verkocht of verhuurd konden worden. Hierbij moet u denken aan een “turn-key” oplevering.

Bij dit soort grotere werken heeft de opdrachtgever vaak een eigen architect en constructeur aangesteld waarmee wij dan zullen samenwerken. Wenst u de gehele ontwerpfase, teken- en berekeningsfase ook uit te besteden, geen probleem! Wat de opdrachtgevers als plezierig ervaren is dat wij meedenken met de klant. Dit gaat bij ons van nature daar wij binnen ons eigen ontwikkelingsbedrijf ook onze eigen ontwikkelingsprojecten uitvoeren.

Op werken kunnen wij snel schakelen daar wij beschikken over een ruim assortiment aan elektrisch handgereedschap, rolsteigers, renovatie steigers, aanhangers, verhuisliften en een hoogwerker.

Klik hier voor een greep uit de werkzaamheden welke kunnen komen kijken bij een totale renovatie van “A tot en met Z” en welke wij in ons pakket kunnen opnemen.

– Realiseren van een nieuwe kelder
– Uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan bestaande kelderbakken
– Uitvoeren van funderingsherstel
– Plaatsen van funderingspalen
– Plaatsen van een nieuwe funderingen
– Leegstrippen van het totale gebouw
– Ophogen van begane grond vloeren
– Ophogen van dakvloeren
– Repareren van bestaande dakvloeren
– Plaatsen van nieuwe dakvloeren
– Plaatsen van nieuwe constructieve tussenvloeren
– Plaatsen van stalen constructies
– Het verstijven van bestaande balklagen
– Overige ruwbouw werkzaamheden
– Plaatsen van tussenwanden
– Plaatsen van voorzetwanden
– Plaatsen van plafonds
– Plaatsen van binnenkozijnen
– Plaatsen van gevelkozijnen
– Plaatsen van glas
– Plaatsen van metselwerk
– Voegwerkzaamheden
– Plaatsen van Estrich Fermacell vloerelementen
– Het plaatsen van magnesiet vloeren
– Het plaatsen van zandcementdekvloeren
– Het plaatsen van nieuwe trappen
– Het plaatsen van tegelwerk in de natte ruimten
– Plaatsen van nieuwe elektrische, gas- en waterinstallaties
– Stukadoor werkzaamheden binnen en buiten
– Schilderwerkzaamheden binnen en buiten
– Het plaatsen van zinken/aluminium zetwerk
– Aftimmeren van kozijnen
– Plaatsen van houten vloeren en het plaatsen van keukens.

Daarnaast regelen wij alle benodigde Tijdelijke verkeersmaatregelen en objectvergunningen die tijdens het werk nodig zijn.


Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Interieurbouw

Heeft u geringe ruimte of wilt u gewoon een mooie ruime inloopkast? Wij kunnen uw droom walk-in-closet of inbouwkast voor u maken. Daarnaast kunnen wij in onze werkplaats ook uw houten droommeubelen voor binnen en buiten maken.

Ook het leveren en leggen van houten lamelparketvloeren behoort tot onze werkzaamheden.

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Ontwerpen

Wij kunnen uw ideeën en wensen uitwerken op tekening of met goed overleg ook zonder tekeningen uitvoeren. Wij zullen u bij uw wensen adviseren of indien u niet precies weet wat u wilt kunnen wij met architecten en constructeurs, met wie wij korte lijntjes hebben, uw droomverbouwing op papier zetten.

Bij grote of complexen verbouwingen waarvoor een omgevingsvergunning nodig is ingevolge de wet WABO kunnen wij het gehele traject van ontwerpen en aanvragen voor uw verzorgen. Van het maken van constructieve tekeningen en –berekeningen tot het aanvragen van de benodigde vergunningen en het voeren van de gesprekken met de gemeente.

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op