Werk Schipholweg in Boesingheliede gestart!

In april dit jaar zijn de werkzaamheden aan de Schipholweg in Boesingheliede gestart!

Op dit werk hebben wij de opdracht gekregen om de woning geheel te renoveren. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: het strippen van de woning, het maken van een doorbraak. het leveren en plaatsen van een staalconstructie, het plaatsen van nieuwe wanden en plafonds, het plaatsen van zandcementdekvloeren, het plaatsen van Fermacell vloerplaten, het leveren en plaatsen van nieuwe binnen- en gevelkozijnen, het aanpassen van bestaande kozijnen, het vernieuwen van de gehele technische installatie, het plaatsen van vloerverwarming, het verbouwen van de badkamer en het toilet inclusief het leveren en plaatsen van wandtegels en vloertegels, stukadoor- en schilderwerkzaamheden.