Werk Overveen, een dubbele uitbouw, Overveen opgeleverd!

Eind vorig jaar zijn de werken in Overveen opgeleverd.

Op deze klus hebben wij twee uitbouwen naast elkaar gemaakt de twee woning ook van binnen verbouwd. Bij de één betrof het een complete renovatie van de begane grond tot aan de zolder, bij de ander ging het alleen om de begane grond. De uitgevoerde werkzaamheden bestonden onder andere uit: Het realiseren van een uitbouw met lichtstraten op het dak, het plaatsen van nieuwe wanden en plafonds, het plaatsen van Fermacell vloeren, het maken van een extra verdieping (slaapkamer) in de nok van het huis, het leveren en plaatsen van nieuwe kozijnen, het aanpassen van bestaande deuren en kozijnen, het maken van inbouwkasten, het vernieuwen van de gehele technische installatie, het plaatsen van vloerverwarming, het maken van nieuwe badkamers en toiletten inclusief het tegelwerk, stukadoor- en schilderwerkzaamheden en het leveren en plaatsen van een eiken houten visgraatvloer.