Dubbele uitbouw in Overveen!

Voor de bouwvak zijn wij in Overveen op de Ernst Casimirlaan begonnen aan het bouwen van een dubbele uitbouw. De buren hadden beide verbouwingsplannen en hebben ons de opdracht gegund. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: Het realiseren van een uitbouw met lichtstraten op het dak, het plaatsen van nieuwe wanden en plafonds, het plaatsen van Fermacell vloeren, het maken van een extra verdieping (vliering) het leveren en plaatsen van nieuwe kozijnen, het aanpassen van bestaande deuren en kozijnen, het vernieuwen van de gehele technische installatie, het plaatsen van vloerverwarming, het maken van nieuwe badkamers en toiletten inclusief het tegelwerk, stukadoor- en schilderwerkzaamheden en het leveren en plaatsen van een eiken houten visgraatvloer.

Hieronder ziet u enkele foto’s van de voortgang.